А. В. Череп, І. М. Дашко
(мова оригіналу – українська)
У статті розкрито особливості соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Визначені організаційні підходи та методологія дослідження трудового потенціалу підприємства. Розроблено рекомендації щодо подолання існуючих проблем економічного розвитку підприємств харчової промисловості.
Ключові слова: механізм, трудовий потенціал, кадри, галузь, харчова промисловість, стимулювання, праця, якість життя, дохід, економічна криза.
Розміщена в №4, 2012.
Інформація про автора(ів): Череп Алла Василівна, доктор економічних наук, професор, декан економічного факультету Запорізького національного університету; Дашко Ірина Миколаївна, викладач кафедри обліку та менеджменту Криворізького факультету Запорізького національного університету.
Текст статті: завантажити.