Н.А. Антонюк, М.А. Деркач, М.Ю. Абрамчук
Державна підтримка інноваційного розвитку як основи економічного зростання в Україні
(мова оригіналу – українська)

У статті визначено та проаналізовано основні проблеми реалізації інноваційних процесів промисловими підприємствами в Україні. Як напрям державної інноваційної політики запропоновано підхід до управління інноваційними процесами, який базується на регулюванні структури витрат. Як рішення проблеми диспропорційності інноваційно-інвестиційних процесів визначено інтенсифікацію науково-технологічного розвитку.

Ключові слова: У статті визначено та проаналізовано основні проблеми реалізації інноваційних процесів промисловими підприємствами в Україні. Як напрям державної інноваційної політики запропоновано підхід до управління інноваційними процесами, який базується на регулюванні структури витрат. Як рішення проблеми диспропорційності інноваційно-інвестиційних процесів визначено інтенсифікацію науково-технологічного розвитку..

Розміщена в №3, 2011.

Інформація про автора(ів): Антонюк Наталія Анатоліївна, кандидат економічних наук, старший викладач кафедри фінансів Сумського державного університету; Деркач Микола Андрійович, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Сумського державного університету; Абрамчук Марина Юріївна, асистент кафедри фінансів Сумського державного університету.

Текст статті: завантажити.






Повернутися до перегляду змісту