А. В. Череп, І. М. Дашко
Особливості соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості
(мова оригіналу – українська)

У статті розкрито особливості соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Визначені організаційні підходи та методологія дослідження трудового потенціалу підприємства. Розроблено рекомендації щодо подолання існуючих проблем економічного розвитку підприємств харчової промисловості.

Ключові слова: механізм, трудовий потенціал, кадри, галузь, харчова промисловість, стимулювання, праця, якість життя, дохід, економічна криза.

Розміщена в №4, 2012.

Інформація про автора(ів): Череп Алла Василівна, доктор економічних наук, професор, декан економічного факультету Запорізького національного університету; Дашко Ірина Миколаївна, викладач кафедри обліку та менеджменту Криворізького факультету Запорізького національного університету.

Текст статті: завантажити.






Повернутися до перегляду змісту